vlnr. Bartje, Bart, Nieto, Emmy, Tommy

Thuis!!

Het is nu maandag tweede paasdag en we zijn weer thuis. Gisteren na een lunch met Bart, Emmy en de kinderen (zie foto) zijn we naar Abuja afgereisd om daar op het vliegtuig te stappen. Na een korte tussenstop in Kano (een uurtje, of was het langer?) gingen we eindelijk richting A’dam. Daar kwamen we vanmorgen om 6 uur aan. Aangezien de Airco in het vliegtuig aan stond waren we al voorbereid op de koele temperatuur. Maar toch! Wat was het koud zeg. Alles lijkt hier nu anders. Het is rustig op de weg, iedereen rijdt volgens de regels, ons huis lijkt groter dan het ooit was. Thuis meteen de verwarming aangezet en alletwee eteen onder de WARME douche! Lekker, maar we missen Nigeria nu toch wel een beetje. Want weet je wat voor weer het is in Nigeria? Zon, zon en nog eens zon………