Een taxirijder rust tijdens het middaguur uit op zijn brommer. Vrijwel alle brommers in Nigeria zijn taxi. Je steekt je hand uit en sist: "ksssss" en iedere vrije taxi stopt voor je. Zaria (Nigeria) 7 april 2006

Zaria, Vrijdag 7-4-2006

Vandaag gingen we naar Zaria. Hier dropten we de kinderen bij Sita. Met haar zoon Ihab gingen we naar het ziekenhuis voor een bespreking die Emmy zou hebben i.v.m. haar nieuwe project AiDS/HIV. Aangezien we heel lang moesten wachten op de betreffende arts werdt het zo laat dat het bezoek aan het Lepra centrum niet doorging.

Na een korte lunch bij met Ihab redden we vervolgens weer terug naar Kaduna. Daar kwamen we om half vijf aan en toen vonden we het wel weer goed geweest met de activiteiten ;-)

Ps. Bedankt allemaal voor het achterlaten van de berichtjes! Dan weten we tenminste dat het nog goed gaat in Nederland. Dus stuur er nog maar meer!!!