Slotconcert Rowwen heze in America

Twee dagen duurde het Slotconcert van Rowwen Heze in America. Dit is traditioneel de afsluiting van de concert tour. Sinds 2000 worden deze concerten gehouden in een weiland net buiten het Noord-Limburgse America. Wat toen begon met een grote feesttent is nu uitgegroeid to een behoorlijk festival. Met meerdere tenten die onderling verbonden zijn tot een waar netwerk van happenings. 15.000 enthousiaste fans verdeeld over twee dagen! Dat is een enorm feest. Ik ben er beide dagen geweest en heb natuurlijk veel foto’s gemaakt. Op zaterdag middag ben ik nog met een sportvliegtuigje de lucht in gegaan om het festivalterrein van boven af te fotograferen. Ook dat was een ervaring op zich zelf. Wilt u de andere foto’s zien dan verwijs ik door naar de website van Rowwen Heze. Naast Rowwen Heze traden ook op: Mo’Jones, Dennis, BZB, Guus Meeuwis, Mambo Kurt,verschillende DJ’s en Ellen Ten Damme.