Laatste dag

Onze laatste dag in Zuid-Afrika, vannacht vertrekken we terug naar Nederland. Best fijn om weer terug te gaan, hoewel we ons hier nog prima vermaken en zouden vermaken. We verheugen ons niet op het weer. Brrr, het is hier lekker 30 graden. Geen idee hoe koud het is thuis, maar altijd kouder. Vandaag een rustige dag. We hebben uitgeslapen. Nu de weblog bij gewerkt. We gaan zo de stad nog in, even de weblog op het web zetten en wat rond lopen. Gezellig samen lunchen met Heidi en dan afscheid nemen van al deze aardige mensen hier. Amelia, Heidi’s moeder gaat nog een lekkere Kaap-malay maaltijd voor ons maken. Om half 1 vannacht vliegen we en we hopen morgen ergens tussen 11.00 en 12.00 uur in Nederland te zijn. En dan met een duffe kop richting Maastricht.
Voor diegenen die nog een vakantiekaart verwachten. Sorry, daar doen we niet aan. Deze weblog leek ons veel leuker, persoonlijke verhalen en foto’s. We hopen dat het voor jullie ook leuk was om te lezen, het is voor ons in ieder geval een soort van dagboek. Thuis zullen we onze laatste avonturen nog opschrijven.