Tradouw Pass in Zuid-Afrika, 10 jan 2008

Via de Tradauw pas naar LadiSmith

Na het zeer korte verblijf in Swellendam besloten we de reis maar eens flink door te zetten.

Via de Tradouw pas richting LadiSmith, onze eindbestemming van vandaag. Wat een geweldige route. Prachtige landschappen dwars door de bergen heen. Iedere bocht die je doorkomt heb je zo’n Ooooh gevoel.

In het kleine pitoreske plaatsje LadiSmith vonden we een pension genaamd Albert Manor. Extreem vriendelijke mensen die ons meteen adiviseerden om bij Kanna Kombuis te gaan eten. Inderdaad een goede tip! Heerlijk Zuid-Afrikaans eten met struisvogelbiefstuk, bobotti, lamsvleems enzovoort.

Hier werden we door Kees en Wen, een Nederland koppel uitgenodigd aan tafel te zitten. Lekker kletsen over Afrika (Kees had een onderwijsprogramma in Ghana opgezet). Vervolgens lekker slapen in het victoriaans aandoende Albert Manor.