Rowwen Heze fanclub dag

Op zondag 7 september vond er in „The Zenith” te Venray, de Rowwen Hèze Fanclubdag plaats. Naast natuurlijk een spectaculair optreden van Rowwen Hèze waren er in verschillende zalen allerhande activiteiten voor de leden van de Rowwen Hèze Fanclub. Zo was er een optreden van de Zeeuwse band „Bestel Mè”, een signeer sessie door de Rowwen Hèze bandleden, Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) organiseerden een loterij, Captain Kinkelbaum en DJ Peter Los Limbos. Daarnaast was er ook een „Fans Got Talent” wedstrijd waar verschillende fans (Zangeres Liz Keunen, dichter en kunstenaar Maarten van den Berg, Ine Werker met een fanclublied – op accordeon begeleid door Bobby van de Graefonder en het zanggetalenteerde petekind van bassist Jan Philipsen) onder het toeziend oog van een zeer kritische jury (Bassist Jan Philipsen, Henk van Heijster en Emil Szarkowicz), zelf het podium betreden om hun act uit te voeren. Voor verslag en meer foto’s bezoek de Rowwen Hèze website: Topdag in Venray.