Apple retail store in Stockton Street, San Francisco 23-11-2008

Apple Retail Store in Stockton street

Aangezien de Apple Retail Store hier vlak bij ligt besloot ik deze maar eens te gaan bekijken. Nou daar kunnen ze in Nederland nog iets van leren! Een grote winkel met niet slechts één exemplaar van elke Mac computer of iPod maar minstens zes op een tafel en dat voor elk product. Even rondgelopen en de nieuwe macbooks bekeken besloot ik eens de glazen trap naar boven te nemen.Meteen voor me waren ze bezig met een workshop iLife. Je kunt gewoon plaatsnemen en bekijken hoe je met die software moet werken en achteraf kun je ook nog vragen stellen.

Daarnaast hadden ze een “Genius Bar” waar je terecht kunt met je vragen.Kortom een erg prettige winkel waar je naast spullen kopen ook nog gratis workshops kunt volgen! Die workshops gaan de hele dag door en een schema hiervan kun je gewoon op hun website opzoeken. Hadden we die winkel maar in Maastricht.