Golden Gate bridge in San Francisco, 22-11-2008.

Golden Gate Bridge en surfers

Vandaag moest ik me wederom alleen amuseren. Anne-Marie moest weer hard werken:-) Het weer was fantastisch, geen wolkje aan de lucht dus besloot ik de Golden Gate bridge opnieuw te bezoeken maar dan vanaf de “goede” kant. Eerst moest ik uitzoeken hoe ik daar kon komen. Gelukkig vond ik tussen alle kaarten die we hebben van San Francisco eentje met de lijnen voor het openbaar vervoer.

Dus even later sprong ik op de bus en een kwartiertje later stond ik al op de baai, ongeveer drie kilometer van de brug af. Langs het strand lopen en uitwaaien in de wind, richting de brug lopen die steeds groter en groter lijkt te worden. En dat bij een temperatuur van 18 graden, heerlijk. Eenmaal onder aan de brug gekomen zag ik de surfers die op de enorme golven, die langs de brug breken, probeerden een goede “Surf” te maken. Ik geloof dat ik daar wel zeker een uur naar heb staan kijken. Vervolgens weer een stuk terug lopen om op hogere grond te komen. Want nu ik er toch was moest ik toch ook even op de brug lopen. Niet echt natuurlijk, maar om foto’s te maken.

Het begon al donker te worden toen ik op de bus sprong die me uiteindelijk tot vlak bij het hotel bracht.