Straatscene met truck en passant in Japantown in San Francisco, 20-11-2008

Japantown en een beetje geduld

Omdat Anne-Marie vandaag de hele dag naar de conferentie is moet ik me alleen amuseren. Na wat rondkijken op de kaart van San Francisco ontdekte ik een Japantown niet zo ver weg (Loopafstand dus).

Er van uitgaande dat het wel zoiets als Chinatown zou zijn vertrok ik met goede moed 8 blokken lopend bergop. Daar is overigens niet aan te ontkomen omdat er niet veel straten in San Francisco te vinden zijn die vlak zijn. Eenmaal aangekomen bleek het Japantown slechts uit 6 blokken te bestaan en was ik al heel erg snel uitgekeken. Maar omdat ik de tocht niet voor niets gemaakt had ben ik dus toch maar aan het fotograferen geslagen. Zo krijg je soms de onderwerpen letterlijk voor je voeten geworpen. Als je maar geduld hebt.