Langs het strand bij Golden Gate Park, San Francisco 24-11-2008

Laatste dag op de fiets door Golden Gate Park

Voor de laatste middag in San Francisco die we samen kunnen doorbrengen hebben we besloten naar het Golden Gate Park te gaan. Waarom dit park zo heet is mij niet duidelijk, want het ligt best nog een aardig end van de brug af. maar het is wel 800 meter breed en 5 kilometer lang. Dus leek het ons wel een goed idee om een fiets te huren en ons zo door het park te verplaatsen.

Erg gezellig en een echt zondags park. Een beetje zoals het Vondelpark in Amsterdam maar dan iets groter:-) Nu weten wij dat het echt wel koud is Nederland en dat er sneeuw ligt. En omdat we met jullie mee voelen (Want wij houden niet van kou en zeker niet van sneeuw) hier een foto van de erbarmelijke omstandigheden waarmee we hier te kampen hebben:-)

Morgen begint de reis terug. We vertrekken maandag middag en komen om 11.00u op dinsdag aan. We moeten de gewonnen tijd van de heenreis weer inleveren. Dus de klok gaat voor ons weer 9 uur vooruit. De temperatuur zo’n 20 graden terug :-(
Maar het is ook weer fijn om thuis te komen! Dus daar drink ik op, Cheers!!!