Beef sfeeropnamen van de opname voor de nieuwe videoclip, Den Bosch, 15-9-2008

Jan van Duikeren muzikant en held bij vliegramp

Gisteravond bekroop mij het gevoel dat ik de bij de Wereld Draait Door, aanwezige gast, Jan van Duikeren, al eens eerder had gezien. Hij was te gast bij het programma omdat hij een van de mensen was die zijn auto aan de kant zette vlak nadat het vliegtuig van Turkish Airlines in een wei crashte langs de autoweg bij Schiphol. Met gevaar voor eigen leven besloot hij om de mensen in het vliegtuig te gaan helpen.
Jan van Duikeren’s gezicht kwam me wel bekend voor en zeker toen ik hoorde dat hij als gastmuzikant speelde bij Candy Dulfer. Maar het kwartje viel niet echt. Toevallig kwam ik er vandaag achter, dat hij ook gast-trompetist is bij de band Beef. Die heb ik onlangs nog gefotografeerd i.v.m. DVD opnamen in Den Bosch (Foto, Jan van Duikeren in het midden). En zo zie je maar dat je soms niet alleen bekende muzikanten fotografeert maar ongewild ook helden voor je lens krijgt.