kunstproject 'We Drift' van Wim Tellier

Kunstproject ‘We Drift’ van Wim Tellier

Tweedelige documentaire over het kunstproject ‘We Drift’ van Wim Tellier. Het project bereikte op zondag 2 juni op de Schelde in Antwerpen zijn hoogtepunt met de drijvende kunstinstallatie van 1.000 fotocollages op even veel vlotten van 4 bij 4 meter.

Fotograaf en kunstenaar Wim Tellier heeft een droom: de grootste dynamische kunstinstallatie ooit realiseren, aangedreven door de kracht van de natuur. Gewapend met een kite, fototoestel en een reusachtige pleister, reist hij de wereld rond op zoek naar unieke landschappen voor zijn luchtfoto’s.

Hij fotografeert meer dan 1.000 individuen en hij gaat op prospectie op de plek waar het allemaal gaat gebeuren: de Schelde in Antwerpen…

  • Speelduur: 27 min
  • Datum: dinsdag 18 juni
  • Tijd: 14:53 – 15:20
  • Kanaal: KETNET/Canvas