Rolling Stones landen in Maastricht

Samen met Roel Peijs en Tom Janssen van ZEF Magazine trokken we naar vliegveld Maastricht-Aachen in de hoop iets van de Rolling Stones te zien te krijgen. Ik had er een hard hoofd in. Zoektochten op google leverde geen enkele foto van de Stones leden op tijdens landingen op vliegvelden. Behalve één foto die ze zelf gemaakt hebben.

Na een uurtje wachten aan de terminal kant van het vliegveld besloten we de andere kant te proberen. Daar stonden namelijk de vier zwarte voertuigen, waarvan we aannamen dat dit hun voertuigen zouden zijn.

Daar aangekomen bleek dat wij niet alleen zo “slim” waren. Er was geen doorkomen aan door het toegestroomde publiek en pers. Na wat rond kijken ontdekten we een brandtrap gelegen aan een bedrijfspand verder op. Dit leverde in ieder geval een goed zicht op de landing!

Na de landing bleek ook deze toplocatie niet echt dichtbij genoeg om bandleden te kunnen zien. Maar we zagen wel de vier zwarte voertuigen het terrein afrijden. Dat was voor mij voldoende om in één slag te veranderen in een ware paparazzo. Snel naar beneden en langs de weg gaan staan. Want hier konden ze zomaar even langs komen.

Dat deden ze ook en na het maken van de foto’s van de auto’s wist ik dat ik Ron Wood op de plaat had vast gelegd. Snel op de camera kijken bevestigde dit. Na het uploaden ter plekke van de foto op ZEF Magazine hebben Roel, Tom en ik even een klein dansje gemaakt. Dat hadden we toch maar even mooi geflikt!