Jett Rebel tijdens de Pinkpop presentatie in Paradiso, Amsterdam 12-3-2014

Jet Rebel foto bij De Wereld Draait Door

Vanavond bij het TV programma “De Wereld Draait Door” wordt mijn foto van Jet Rebel getoond als onderdeel van een collage. Dit i.v.m. een item over hem. Aangezien de credits er niet bij vermeld kunnen worden (4 fotografen crediteren onder een foto vinden ze slordig) neem ik zelf de vermelding van mijn eigen credits maar voor rekening.

“De jonge muzikant Jett Rebel (23) heeft een jaar vol hoogtepunten: hij kreeg een Edison en een 3FM Serious Talent Award, én stond hij op Pinkpop en Lowlands. Jett Rebel, die vorige seizoen bij DWDD met een waanzinnige versie van Purple Rain te zien was, komt bij ons praten over het afgelopen festivalseizoen en de documentaire die over hem is gemaakt en hij zingt voor ons een nummer.” Bron TV Gids.