Laden...
John Klijnen portret
Over mij

Ik ben een professioneel fotograaf met als specialiteit rock en popfotografie. Hierbij fotografeer ik diverse bands voor promotionele doeleinden.

Zie Fotoshoots voor een overzicht. Enkele bekende namen van bands zijn HeideroosjesBeef en Rowwen Heze. Het fotograferen van live concerten hoort daar natuurlijk ook bij. Daarnaast doe ik ook commerciële opdrachten en editorials voor tijdschriften.

Ook houd ik me bezig met documentaire fotografie. Voorbeeld hiervan is het “Limburg project” dat in 2006 werd geexposeerd in het Glaspaleis in Heerlen en begin 2007 in het Limburgs Museum te Venlo met de titel “Limburg met vlag en wimpel“.

Ik ben in 2006 in Nigeria geweest en heb daar foto’s gemaakt van tuberculose en lepra patienten, tennisspelers van de Co-Foundation en natuurlijk het dagelijkse leven van de Nigerianen in Abuja, Kaduna, Jos, Kano and Zaria. Ook heb ik gewerkt aan een groot project over Walonie en Luik in Belgie.

Voor het geval je wil weten of ik beschikbaar ben voor jouw fotoshoot: Ja, ik ben beschikbaar. Je hoeft alleen maar contact met me op te nemen voor het “wie, wat, waar, wanneer en wat kost het?”.

Opleiding:

  • 1988 – 1990, Fotovakschool Apeldoorn ; diploma Fotografie
  • 1991 – 1994, Stedelijke Academie Voor Schone Kunsten te Hasselt; Richting Fotokunst: Diploma Hogere Graad Fotokunst

Exposities:

Er werd over mij geschreven in de fototijdschriften:

Contact

Adres gegevens:

John Klijnen Fotografie
Rijksweg 179
6247 AE Gronsveld
(The Netherlands)

Tel: 06 – 142 635 90
E-mail: info@johnklijnen.com

Social media:

Engelse uitleg van website John Klijnen
English

I’m a professional photographer, with a passion for rock and pop music photography. My core business is band photo-shoots for promotional purposes. I work for bands, newspapers, magazines, entertainment companies and more..

Heideroosjes, Beef and Rowwen Heze are just a few examples of the bands I worked for.

And just in case you’re wondering. Yes, I am available for your next photo-shoot, commercial or editorial! Just don’t hesitate to email or call me!